havkajaksiden Sidste nyt  Foto/turberetning  Links  Pakkeliste Udstyr Begynder ? Logbog Div Om

Om

I april 2002 lød dommen fra lægen, ingen knæ stressende sport i 6 måneder. Ingen cykling, ingen windsurfing, selv lange gåture var forbudt. Med en tiltagende  overvægt måtte der findes en måde at forbrænde kalorier på. 

Så valget faldt på havkajak, og for at have et mål blev det Fyn rundt.

Siden er det blevet et fast indslag med en tur i sommerferien hvor jeg elsker at komme  væk fra hverdagens stress og larm, sætte mig ned i den turpakkede havkajak og bare ro ud i naturen.

I foråret 2007 melde jeg mig ind i Brøndby ro- og Kajakklub, og var på roskole, som er et krav for at blive frigivet, jeg var ellers af den overbevisning at det var nok ikke nødvendig efter ca. 2000 km i kajak, men det var det, de fleste vil nok kunne lærer noget nyt og det galt også mig. Her i vinter (2007) er jeg med klubber i svømmehal for at finpudse min teknik og så skal det rul læres ordentligt.

Nu er det så heldigt at det kun er ca. 5 år siden at kajakafdelingen er startet op i Brøndby ro- og Kajakklub, det gør at det er et fint forhold mellem turkajakker og havkajakker, mange er også frigivet til begge kajaktyper, der er en overvægt der ror havkajak.

I 2009 blev jeg Epp 2 instruktør og har undervist på klubbens roskoler hvert år.

Sten Olsen

Til top